Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Petr-007

29. 5. 2012 14:26
Máte co chcete.

Pokud se vám nelíbí kvalita potravin v obchodech, kupujte jinde. Začněte si doma vařit. Ony špekáčky ani salám vysočina nerostou v Africe na stromech. Vyrobit si to doma není až tak velký problém. Zasaďte na zahradu užitkové rostliny místo okrasných. Postavte si chlívek pro prase, kupte krávu, slepice. Neposílejte manželku do práce ať má dost času na domácnost. Ve skutečnosti potřebujete nakoupit minimum věcí. Znám lidi kteří v potravinách kupují tak leda sůl, všechno mají svoje.

0 0
možnosti
VB

Bruk600

29. 5. 2012 15:04
Re: Máte co chcete.

... pane vy jste Marťan. Zamyslete se prosím, zda se bez nějakého toho nákupu skutečně obejdete. Postavte chlívek, zasaďte rostliny, staňte se zahradníkem, řezníkem, kuchařem, mlynářem, lisujte si vlastní olej, vlastní sýry a jogurty??? To je blbost co jste napsal?

Autor má hlubokou pravdu. Platíme si už léta instituce co mají dohlížet na určitou kvalitu potravin a zatím tam jen brali peníze ze státního a nic nedělali a najednou se divíme co je tu na trhu za svinstvo. Ke všemu ještě i ty dotované hnusy z EU. Na takové dotace naši zemědělci nemohou dosáhnout. Ono ani to deklarované složení nemusí být zdaleka pravdivé a sám spotřebitel ho jednoduše nepozná.

0 0
možnosti
JK

j.kotlin

29. 5. 2012 15:26
Re: Máte co chcete.

R^

0 0
možnosti
TV

tomtop

30. 5. 2012 6:51
Re: Máte co chcete.

kdo chodí do práce a má děti, nebo dělá 9-10h denně, nemá moc času pěstovat na zahradě a když , tak doplňkově.

V obchodech koupíte i kvalitní věci, ale něco to stojí a musíte si vybírat.

0 0
možnosti