Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J97a62r93a 30R30a43n79k

11. 8. 2014 6:00

Budete mi verit, kdyz napisu, ze zadny rozumny politik (znam jen ty zapadni) se nesnazi mit potycku s novinari, jen absolutni imbecil si to muze dovolit, je to proste boj s mlyny. Rv

0 0
možnosti

No to se divím, že tenhle blog cenzor nesmáznul. Jediné s čím nesouhlasím (v citátu) je slovo "pitomec", ale doplnil bych to o výrazy "grázlové" a "děvky prodejné"

4 0
možnosti
Foto

Autor nám sděluje přesvědčeni o svojí principiální intelektuální nadřazenosti nad veškerým novináŕstvem. Jistě jen pouhou náhodou zapomněl uvést jediný argument a jeho text je plný pravopisných chyb.

1 6
možnosti

A nechovaji se tak spise novinari, vcetne tech pravopisnych chyb ?

6 0
možnosti
Foto

Možná by bylo dobré si uvědomit, že žádný server není středem všehomíra. A proboha, nehodnoťte jak a co působí na čtenáře, jaký si, ovšem pouze podle vás, dělají názor. Nejste ani lepší, ani chytřejší, jste pouze jeden z mnoha. Individualita , ale takový je každý, ať už se tady producíruje či nikoliv.....:-) Mimochodem, vaše články o dovolené v Egyptě také nejsou prosty pravopisných chyb....

1 2
možnosti

Díky za názor, články o dovolených projdu a případné chyby zkusím vychytat. Možná proto mě psaní neživí a píši jen pro radost.

2 0
možnosti
Foto

Pravdivý článek, bohužel! I předrevoluční Rudé právo si nedovolilo psát takové ideologické žvásty. Velká KARMA a dík za odvahu! Ať se Vám daří.:-)

9 5
možnosti

Ptáte se pro koho to dělají?Pro sebe.Mají půjčky ,hypotéky.Rv

6 0
možnosti

..tedy se jinak řečeno slušně a hlavně morálně vydělat na živobytí nedá? Tím pádem je to ještě smutnější.

4 0
možnosti