Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Podle Bible nam Buh predepsal jist pouze plody a semena ktere rostou nad zemi. Tomu ostavaji verni snad pouze miliony Indu a dalsich nasledovniku Stareho Biblickeho zakona.

Osobne mi pripada jist mladata jako barbarstvi. Vlivem celosvetoveho rozmnozovani byli lide nuceni zit I na severu Norska, kde to byval vetsinu roku boj o preziti a to se da I pochopit, ze clovek snedl vse co slo jist, ale v civilizovanem svete jako je snad I Ceska Republika mi to pripada nespravne jist mladata a jeste se s tim chlubit?

0 2
možnosti
LE

U nás jsou v Makru selátka také. Škoda, že mě nenapadlo zavolat do Blesku! Mohla jsem si pomoct k pár korunám jako ta Polka. Rozhořčení zvládnu také a bylo by na to selátko k večeři s knedlíkem a se zelím.;-D

1 2
možnosti
KJP

Ani mně to není lhostejné. Bohužel člověk jako takový je všežravec, tedy i masožravec. Až vědci z nafty vyrobí doopravdy kvalitní chutné bifteky, já budu první, kdo se stane jejich zapřisáhlým konzumentem.

1 1
možnosti
MT

Tak to ja se zivim jenom zeleninou. Mezi ma nejoblibenejsi zeleninova jidla patri kure a veprove. ;-D

1 0
možnosti
LN

L40a58d84a 56N84o66v78a39k

26. 10. 2013 1:04

nevim.., podle mého uměle nafouknutá bublinka... Několik nesmyslných reakcí zákazníků (něco ve stylu naší paní co volala policii aby zachránila zajíce před liškou...) a je z toho aféra... :-/Rv

6 0
možnosti
MB

Myslel jsem ,že děti do Makra nemůžou...

4 0
možnosti
Foto

Komu se nelíbí prase, může žrát zrní, máme svobodu. EURv

9 0
možnosti
JD

woe to je absurdne ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
MS

Jó, Makro je holt Makro. Bylo by docela veselé, kdyby prodávali celé krávy, zatavené do fólie. ;-D

3 3
možnosti
TJ

K těm vegeteriánským příspěvkům dole - nebyl náhodou Hitler taky vegetarián?

5 1
možnosti
VR

Ano, a Stalin jedl maso.

0 0
možnosti
VV

Ropa nikdy nedojde. V tržním prostředí nemůže dojít. Jakmile se budou zásoby tenčit a nebudou se objevovat nová ložiska, tak bude zdražovat. A to exponenciálně, takže pálení v motorech se bude jevit jako naprosté šílenství. Bude prostě tak drahá, že cisternu bude doprovázet 5 tanků s vojáky a nejdražší šperky budou náušničky se skleněnou nádobkou na 0,00001 l ropy. ALE NIKDY NEDOJDE! Jenom blázen by vám v takové situaci prodal poslední litr do auta za 30 Kč. Litr bude stát 30 miliard Kč, ale nikdy nedojde. Vždy si ji půjde koupit, akorát bude tak drahá, že na to nikdo nebude mít. Ale nikdy nenastane situace, že se spotřebuje poslední litr a ropa dojde.

2 7
možnosti
LK

No asi je to částečně pravda, akorát nevím, jestli se vyplatí, aby cisterna měla jako doprovod 5 tanků - při jejich spotřebě :-)

15 0
možnosti