Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

všem vydrážděným zaníceným pindíkům s virtuálním kvérem v ruce bych touto cestou rád sděli, že nezávislý soud tuto kauzu zatím pravomocně nerozsoudil, tak si - prosím- do té doby nechte vaše silácké řečičky pro manželky na ranní omluvu a poproste je o prostenal.....

0 2
možnosti
JR

J36a10n 93R53á36ž

30. 3. 2013 10:39

Používáte Viagru, že místo ranní omluvy manželce vyplodíte takovou moudrost?

3 0
možnosti
Foto

Vždycky, když se někde v médiích detailně popisuje, co kdo komu strašného udělal, například brutální vražda, vyvolá to silné emoce a okamžitou touhu po odplatě, po krvy. Ale to není správný. Proto se pravidla stanovujou předem, bez vztahu ke konkrétnímu případu, obecně, v klidu a rozvážně. Trest smrti podle mě není tak přísným trestem, jako např. doživotí. Pachatel se pár měsíců možná bojí, pár vteřin trpí a pak šlus. Doživotí znamená, že má před sebou celá desetiletí zkaženýho života, ve vězení na té nejnižší příčce, pod neustálou šikanou spoluvězňů. Nechte to, jak to je.

0 5
možnosti
LS

L89i90b28o68r 96S49y90n82e89k

29. 3. 2013 20:40

volání po KRVY, jak píšete je přirozené, já bych jako otec po ničem jiném, než po krvi netoužil, to mi věřte..

5 0
možnosti
Foto

Ano, ale tohle se děje v celosvětovém měřítku a ve velkém. Pokud se dáme do zabíjení, budeme vrazi, pomstít by se měli spíše pozůstalí. Těm bych tuto pravomoc dal.!!

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že by vězení mělo být opravdovým trestem. I kdyby to znamenalo vysypat na dvůr hromadu kamení, kterou by odsouzenci za trest přenášeli sem a tam nějakých 16 hodin a když si to splní, dát jim najíst a možná je nechat vyspat. Dvacet let tohohle nikdo nevydrží.

16 0
možnosti
Foto

Také dobrá myšlenka :-)

6 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Jen je prosím nenazývejte zvířaty. Zvířata nemučí a nezabíjí jen tak. Říkejte jim třeba individua nebo hajzlové. Jinak osobně si myslím, že úplné zrušení trestu smrti byla chyba. Kolik států ve světě má v zákonech trest smrti, a nevyužívá ho. Ale má ho, a v případě nutnosti ho může použít. Jsem přesvědčená, že kdyby to tak bylo i u nás, tak by přece jen těch brutálních vražd bylo o něco méně, i když odborníci to třeba vidí jinak. Zdravím

6 0
možnosti
Foto

odborníci říkají, že odrazující je neodvratitelnost trestu, nikoliv jeho výše.

1 1
možnosti
Foto

Milá slečno. Až zase pocítíte touhu vyjadřovat se k stavu penologie, měla byste se vybavit alespoň minimální znalostí faktů.

0 7
možnosti
Foto

SRY. Pane. Přehlédl jsem portrét.

0 5
možnosti
VV

Za takový čin jen doživotí. Kobka ,chléb a voda.

5 0
možnosti
LS

L89i75b78o92r 51S32y62n29e22k

29. 3. 2013 15:03

Jenže u nás jsou peníze důležitější než život a následný trest za jeho zmaření. Pracující vězeň na silnicích, kolejích v dolech za minimální mzdu, by vzal zakázku nadnárodním firmám, potažmo akciovkám se skrytými majiteli, tudíž Řebíčkovi a ostatním zmet..m, v naší politice.

5 0
možnosti
JZ

Plný souhlas.Vše záleží na těch našich  zastupitelích, kteří mnohdy řeší vězenství jako by si říkali:,,raději přidáme prachy na kriminály, než na školy, tam přece už určitě nepůjdeme"

5 0
možnosti
JP

Zapomněl jste, že z dvaceti let bude za "dobré chování" vlastně jen 15 nebo 10 let......

3 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že soud tuhle možnost připustí.

0 2
možnosti