Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

andy29

16. 12. 2011 19:47
NE

;-D

0 0
možnosti
JK

j.kotlin

17. 12. 2011 10:07
Re: NE

moc pěkné NE, ještě ho naučit i ostatní ;-D

0 0
možnosti
JV

sfs

16. 12. 2011 15:17
zabít červa...

EU je na 2 věci: první vynechám, druhá je NIC.

Návod zabít červa se mi sice líbí, jen mám obavu, že je jich tolik, že bude potřeba vypálit celý sad, aby se alespoń množení této generace škůdců zpomalilo. Zatím jsem ale nikde nenašel nápad, jak to udělat bez ohně, poněvadž demokracie slouží už jen ke korumpování stáda, rozhodně není cestou, jak červa vybít.

Snad poslední možností je demokraticky se izolovat, mám jen strach, že stádu bylo už až příliš nasypáno do krmítek, takže tuto možnost nevyužije ani v případě, bude-li mu dána..

0 0
možnosti

Zirkon

16. 12. 2011 9:33
čas změny přístupu k EU

Jestiže  jsme  doposud  mohli mí  pochybnosti o schopnostech stávajícíh  evropských vůdců, tak jejich výsledky ( faktický bankrot  poloviny zemí EUROzóny) spolu s  idiotskými návody na řešení ( vytloukání dluhu dluhem), nás  ujistili ve vědomí, že  těmto lidem nelze  obdivně  naslouchat a bezhlavě  je  následovat.

Nečas  musí řízi NE i když ho  za trest posadí do zadní lavice.  To prostě  musí  vydržet.  Mimochodrem i polde  LS si za  dluhy ručí každý stát  samostatně.

Řeči o izolaci jsou nesmyslné.  Například Volkswagen v  ČR určitě zůstane, protože  zde má  třetinové mzdové náklady a má to  za  humny.   Byl by tu i kdybychom nebyli v EU.

2 0
možnosti
JK

j.kotlin

16. 12. 2011 10:03
Re: čas změny přístupu k EU

Přesně! Navíc Evropský parlament připomíná odložiště zkrachovalců (ne ve všech případech samozřejmě) - každý, kdo to ve své zemi v politice nikam nedotáhl, případně to totálně po**** byl přesunut do EP.

3 0
možnosti
PH

petrph

16. 12. 2011 9:14
správně popsano, i když

Když se podíváme na závěry toho summitu, tak zjistíme že většinu požadovaného už tam je.Nejenom půjčka-ale taky dohled nad státními rozpočty ze strany EU. Což jsou právě ty požadované změny v hospodaření států EU (bez nezávislé kontroly to arcit samo nepůjde). A je s podivem že právě proti tomu pan Nečas protestoval... - takže by asi nemohl chtít to samé jako podmínku pro náš souhlas s půjčkou...

Logičtější by asi bylo řict, že my už se těmito podmínkami dávno řídíme (jak nám pan Kalousek stále připomíná), a jakákoliv kontrola našeho rozpočtu ze strany EU by byla jen formálním potvrzením.. A tedy - za náš souhlas s půjčkou by jsme měli chtít od EU něco víc -na posílení naší prestiže v EU..A že by toho nebylo málo...Nakonec, ani s těmi kanadskými vízy nám EU nepomohla...

0 0
možnosti

Zirkon

16. 12. 2011 9:36
Re: správně popsano, i když

Schdoky přes  3% a předlužování bylo zakázáno i doposud a stejní lidé, kteří tam sedí stále, překračování pravidel tolerovali nebo dokonce  podporovali.

Proč  si myslíte,  že  se polepší ?  Mají tito lidé právo nás  sekýrovat ?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS